Založ si blog

Úvaha o vtákoch bez krídel…

Rozmanitý. Aj tak by sa dal opísať môj svet. Je to svet ludí ktorých poznám a ktorí poznajú mna. Pojem rozmanitý som použil preto aby som poukázal na rozdielosti ludských hodnot. Každý človek má predsa právo na kus svojej vlastnej jedinečnosti, na svoj životný štýl ktorý (aj ked sa mi nie vždy javí „normálny“) sa snažím chápať. A ked sa aj čas od času stane ze stretnem človeka s ktorým viem že nefunguje naša vzájomna vlnová dĺžka vždy sa na nu snažím automaticky naladit. Ved od toho sme predsa ludia aby sme sa jeden druhého snažili chápat a tolerovať.  Mám úctu voči ludom ktorý nikomu neubližujú a jediné čo za to žiadam je aby aj oni mali úctu voči mne. Táto rovnica je jednoduchá  a aj napriek tomu sa nájdu vo svete ludia ktorý ju nechápu. Čo však v poslednej dobe nechápem ja je ked sa obzriem vokol seba a vidím neustále vačší počet ludí uvaznených vo svojom existencionálnom vákuu. Vačšina mladých ludí si však stále neuvedomuje že s tymto svetom nieje niečo v poriadku. Niečo im nesedí, no nedokážu na to poukázať. Maximálne si z času na času zanadávajú na našu vládu a na „skurvenú politiku.“ Tušia že niečo zle, ved načo by inak každý piatok ako odtrhnutý z retaze vyliezali zo svojich krabíc pre ludí, s myšlienkou zabudnúť na celý  týžden a íst sa poriadne „rozbiť“. Alkohol, drogy, hudba, priatelia. Čokolvek čo aspon na chvílu vymaže z hlavy ten príšerný každodenný stereotyp. Všetko je to len otrasný trend tejto otrasnej doby. Je mi z toho šoufl, preto všetci moji kamaráti či známi ktorých sa to týka  prosím zbystrite  svoje zmysli. Toto je totiž odkaz (alebo skôr smútočné oznámenie) pre Vás…

Alkohol….poznáme ho všetci. Každý si predsa z času na čas vypije. No prečo je práve pre vás neustálou a tak stále intenzívnou túžbou po zabudnutí?  Je to váš revír plytkej zábavy, uspokojovania nízkych pudov. Nazývate to zábavou no je to len dalšia cesta ako nemysliet na to jak velmi nás ničí tento systém. Pervitín zas nachvílu vyplní to prázdne miesto nedostatku vo vašej duši, nachvílu zabudate kto ste, komplexy idu stranou. Smŕŕŕŕŕŕk, a som král…. Je mi s toho zle. Nebudem sa pretvarovať, nemienim sa smiat na vašich priblblých alko-drogo zážitkoch s Tým alebo Hentým, tam alebo hentam. Ničte si váš život a zdravie ked chcete. Strácajte pôdu pod nami, klamte a podvádzajte jeden druhého, kradnite, ohovárajte sa, nespávajte celé dni…. To to je naozaj tá cesta korú ste si vybrali? Toto vás naplna? Takto ste si predstavovali svoj život ako malí? Budiš, je to vaša volba… Vo svojom vnútri každý z vás tuší aký je chudák….tak pokračujte dalej…zabúdajte na realitu, diel za dielom strácajte svoju osobnost, svoj charakter. To biele svinstvo z vás vysáva všetko čo vás robilo ludmi.  Poznám vás roky a vidim čo sa z vás stalo. Mrzí ma to, pretože mne ešte stále na každom z vás záleží. Snád jedného dna nájdete svoje krídla a odletíte preč s tmy svojho bytia k svetlu vášho žitia. Len to vám želám….

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1456x
Priemerná čítanosť článkov: 1456x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy